Termeni și condiții

Servicii de Social Media Makeover

Termenii și Condițiile pentru serviciile și pachetele de Social Media Makeover, prestate și oferite de către broads digital & more.

Achiziționarea unui pachet de Social Media Makeover de pe pagina https://broads.ro/social-media-makeover se poate face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții. Accesul, utilizarea oricărei funcționalități și/sau achiziția efectuată pe pagina https://broads.ro/social-media-makeover reprezintă acordul și asumarea dvs. de a respecta în integralitate Termenii și Condițiile.

Website-ul https://broads.ro respectiv pagina https://broads.ro/social-media-makeover (denumit în continuare „Prestator” sau „broads digital & more”) este deținut și operat de KGI96 GROUP SRL, cu sediul social în Sat Plosca, Com. Plosca, Jud. Teleorman, Str. Stadion nr. 5, România, având Cod Unic de Înregistrare (CUI) RO42690437.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în ceea ce privește prestarea serviciilor de către broads digital & more în urma unei achiziții efectuate direct pe site (plata online cu cardul).

Materialele și informațiile prezentate în paginile noastre au scop de prezentare și servesc drept studiu de caz și/sau prezentare a unui concept neimplementat. Din acest motiv, KGI96 GROUP SRL (broads digital & more) nu răspunde de rezultatele în urma implementării produsului final, în urma achiziției.

Termeni și condiții generale
 • broads digital & more nu este răspunzătoare în nicio măsură, pentru niciun prejudiciu, de orice natură ar fi acesta, legat de sau rezultat din folosirea materialelor grafice, informațiilor sau oricăror altor date făcute disponibile prin orice cale: email, video-conferință, completarea brief-ului, telefonic, SMS, WhatsApp sau oricare altă cale de comunicare scrisă sau verbală.

 • broads digital & more oferă servicii de Social Media Makeover (grafică, consultanță, copywriting) prin intermediul a 3 (trei) pachete denumite astfel: Basic (390€ + TVA), Full Makeover (500€ + TVA) și Premium (1500€ + TVA). Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând prețul și/sau conținutul pachetelor, cu obligația de a pune la dispoziția clientului pachetul achiziționat chiar dacă în urma achiziției, conținutul a fost modificat pentru următorii clienți. Conținutul pachetelor a fost actualizat ultima dată pe 22.06.2023 (0 modificări anterioare) și este următorul:

  1) Basic (390€ + TVA): 6 postări grafice, 1 revizuire a materialelor, copywriting pentru cele 6 postări, grafică personalizată pentru până la 6 postări.

  2) Full Makeover (500€ + TVA): 9 postări grafice, 1 revizuire a materialelor, copywriting pentru cele 9 postări, grafică personalizată pentru până la 6 postări, 1 sesiune de 30 min. de consultanță cu un specialist în social media, 1 Facebook Cover, materiale grafice editabile (.PSD), 1 audit al conturilor de social media (Facebook și Instagram)

  3) Premium (1500€ + TVA): 27 de postări grafice, 3 revizuiri ale materialelor, copywriting pentru cele 27 de postări, grafică personalizată pentru până la 27 de postări, 3 sesiuni de 30 min. de consultanță cu un specialist în social media (în decursul primelor 3 luni de la achiziționarea pachetului), 1 Facebook Cover, materiale grafice editabile (.PSD), 1 audit al conturilor de social media (Facebook și Instagram), analiza competiției, strategie Tone of Voice, strategie de social media pentru primele 3 luni, BONUS: Manual de social media

 • broads digital & more își rezervă dreptul de a șterge de pe website orice materiale care nu mai prezintă interes, care necesită o actualizare sau pe care Prestatorul le consideră neoportune, neimportante și/sau lipsite de actualitate.

Comunicare și pași
 • comunicarea oficială se face doar prin email sau alte mijloace în funcție de motiv și/sau stadiul contractului, astfel:

  1) în urma achiziției direct de pe site, veți primi pe email-ul furnizat un document sub formă de formular (brief) pe care va trebui să îl completați. În urma completării formularului, veți fi contactat/ă telefonic de către un angajat al broads digital & more pentru stabilirea unei conferințe video.

  2) conferința video va face referire la nevoile și dorințele personale și/sau de business în ceea ce privește produsul final (nu va dura mai mult de 30 de minute). Ulterior conferinței, comunicarea se va face exclusiv prin email pentru ca toate conversațiile să poată fi stocate într-un singur loc iar solicitările să nu poată fi trecute cu vederea sau interpretate greșit.

  3) în max. 30 de zile de la prima conferință video, veți fi contactat/ă telefonic (sau prin email) de către un angajat al broads digital & more pentru stabilirea unei conferințe video în care se va prezenta lucrarea. În cadrul acestei conferințe video veți putea alege între a) acceptarea variantei propuse (nu veți mai putea solicita o restituire a banilor) ; b) o rundă de feedback în care solicitați să aducem modificări propunerii (nu veți mai putea solicita o restituire a banilor) ; c) respingerea propunerii fără posibilitate de implementare și încheierea imediată a procesului (veți primi 100% din suma achitată drept restituire).

Plata și Facturarea
 • prețurile afișate în pagina de prezentare a serviciilor de Social Media Makeover, la fiecare abonament în parte reprezintă prețul în EUR, fără TVA. După accesarea paginii de plată va fi calculat automat TVA-ul pentru pachetul selectat.

 • prețurile unitare afișate pe site pot fi modificate de către Prestator, fără ca prețul afișat să reprezinte o ofertă unilaterală irevocabilă de a contracta.

 • plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități: online cu cardul bancar urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite prin intermediul platformei partenere „Stripe” ; sau prin Transfer Bancar, printr-o solicitare transmisă prin email la adresa contact@broads.ro, plata fiind considerată efectuată în momentul prezentării dovezii de plată prin email.

 • broads digital & more nu este răspunzătoare pentru procesarea în mod eronat a plății, erorile de înregistrare, inclusiv dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferit utilizând sistemul de plată cu cardul „Stripe”.

 • factura fiscală pentru orice pachet comandat va fi trimisă automat pe adresa de email furnizată la momentul achiziției. Din cauza erorilor ce nu țin de broads digital & more, factura poate fi emisă cu întârziere de până la câteva ore de către sistem. În cazul în care au trecut 12 ore și nu ați obținut factura pe email, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0752 46 46 46, de Luni până Vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Dreptul de retragere
 • politicile agenției de marketing broads digital & more menționează faptul că aveți dreptul de a solicita restituirea 100% a sumei achitate oricând înaintea prestării oricărui serviciu de către Prestator în favoarea dumneavoastră. Astfel, puteți beneficia de o restituire integrală până la momentul în care vă este prezentat proiectul de Social Media Makeover, în funcție de alegerea făcută. În cazul în care în urma prezentării proiectului acceptați proiectul și urmează să facem transferul materialelor prin email, NU mai puteți beneficia de restituirea banilor. În cazul în care în urma prezentării proiectului solicitați modificări asupra proiectului prezentat, NU mai puteți beneficia de restituirea banilor. În cazul în care în urma prezentării proiectului alegeți să nu implementați propunerea și nu considerați că anumite modificări vă pot schimba alegerea, PUTEȚI solicita restituirea integrală a banilor. Restituirea banilor devine imposibilă dacă până la momentul prezentării ați solicitat în avans unul dintre serviciile sau produsele digitale următoare: 1) servicii de consultanță; 2) manualul de social media; 3) strategie tone of voice; 4) strategie de social media pentru următoarele 3 luni.

 • ASTFEL având în vedere că produsele menționate anterior reprezintă conținut digital, conform art. 16 lit m) al Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, precum și modificarea și completarea unor acte normative nu aveți dreptul de a solicita retragere din contractul încheiat cu broads digital & more și implicit returnarea produselor achiziționate în cazul solicitării produselor menționate anterior.

 • Plasarea unei comenzi pe site prin parcurgerea tuturor pașilor echivalează cu acordul dumneavoastră prealabil expres de începere a prestării și furnizarea produselor digitale și, totodată, confirmare că ați luat la cunoștință că vă pierdeți dreptul legal de retragere în cazul solicitării anticipate a serviciilor/produselor digitale, prevăzut de Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști.

Răspundere și Limitări

Nu suntem responsabili pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu serviciile prestate de către broads digital & more, a conținutului oferit de client, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără a ne limita la incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor.

Reclamații

Pentru orice cereri, sugestii, întrebări și reclamații cu privire la serviciile sau website-ul broads digital & more, vă rugăm să ne trimiteți un email la contact@broads.ro. Reclamațiile vor fi soluționate într-un termen de max. 30 de zile lucrătoare.

Proprietate intelectuală

Conținutul site-ului, fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, materiale video, conținut text precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse în pagini sunt proprietatea exclusivă a broads digital & more.

 • drepturile de proprietate intelectuală în ceea ce privește materialele lucrate exclusiv pentru clientul care a ales unul dintre pachetele de Social Media Makeover sunt transferate în totalitate în momentul în care acesta acceptă proiectul sau solicită modificări proiectului. După aceasta, toate drepturile aparțin firmei sub numele căreia s-a efectuat achiziția. Dacă se refuză proiectul în totalitate și se primește o restituire a sumei achitate, NU aveți dreptul folosirii proprietății intelectuale prezentate prin intermediul conferinței video.

Legea aplicabilă

Contractul este guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între broads digital & more și client în legătură cu raporturile decurgând din prestarea serviciilor de către Prestator către client urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă iar în cazul în care eșuează, să fie supuse instanțelor competente.

Ultima actualizarea a Termenilor și Condițiilor: 30.06.2023, 09:16