Italia Medical

1 min read

Italia Medical este agenția de turism medical care te pune în contact cu cele mai renumite spitale și clinici din Grupul San Donato, Italia. Ajută pacienții să beneficieze de cei mai buni medici și de servicii medicale de ultimă generație, începând de la simple consultații și până la intervenții chirurgicale complexe care nu ar fi posibile în România.

Provocare

Italia Medical are nevoie de o prezență puternică în spațiul digital prin care să ofere pacienților încrederea și siguranța necesare în luarea deciziei de a călători în Italia pentru servicii medicale. Așadar...

Cum facem asta?

Cu emoție. Tone of voice-ul brandului e cald și empatic, pentru a crea o legătură emoțională cu pacienții și familiile lor. Acest ton transmite încredere și siguranță, astfel ca pacienții să se simtă confortabil și sprijiniți pe parcursul întregului proces medical.

Cu texte. Empatice, dar totodată informative și clare, pentru a oferi pacienților informațiile necesare despre serviciile și procedurile medicale.

Din punct de vedere vizual, imaginile alese sunt axate pe profesionalism și emoție. Gradientul alb-negru creează o estetică simplă și elegantă, iar adăugarea de culori oferă un contrast puternic și evidențiază elementele cheie sau detaliile importante din imagini.