Ai nevoie de idei de conținut. Cu potențial viral.

De câte ori te-ai hotărât că începi să creezi conținut pe TikTok? Tot de atâtea ori ai realizat că mai complicat decât să pui telefonul în suport și să te filmezi, este să găsești idei și să dezvolți scripturi prin care să transmiți mesajul dorit pe scurt și pe înțelesul tuturor.

Cu pachetul TikTok Ideas îți trimitem 10 idei de conținut special concepute pentru afacerea ta. 10 scripturi și 10 hook-uri gândite într-o structură prin care șansele de viralizare vor crește exponențial.

Am generat peste 100.000.000 de vizualizări pentru clienții noștri și suntem gata să o facem și pentru tine.

Cumpără acum pachetul TikTok Ideas și uită de grija găsirii ideilor cu potențial de videoclipuri virale!

Apăsând pe butonul de mai sus veți fi redirecționat către pagina de plată. Finalizând plata, declarați că ați citit și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile pachetului TikTok Ideas.

TikTok Ideas

995 RON + TVA

10 idei pentru TikTok-ul afacerii tale

10 scripturi video - copywriter premiat

10 hookuri gândite de un strateg senior

Un call pentru prezentare și îndrumare

Îți oferim ideile, tu le implementezi

Durată execuție: 7 zile lucrătoare

+100.000.000 views generated in 2023

Specialiști multi-premiați în content marketing

Echipa noastră și-a demonstrat experiența și capabilitățile în nenumărate rânduri, specialiștii noștri fiind premiați la competiții internaționale și naționale de renume.

Devenind partenerii broads digital & more vă asigurați că lucrați cu o echipă creativă care se dedică în totalitate realizării conținutului de calitate.

Cum funcționează?

1. Achiziționezi pachetul

Pentru a simplifica și eficientiza acest proces pentru tine, acum că te-ai hotărât, tot ce ai de făcut este plata online, cu cardul, prin intermediul celei mai cunoscute și sigure platforme de plăți online de pe planetă.

Când lucrurile sunt atât de simple, chiar e fun. Știi senzația când stai liniștit pentru că alții au lucrurile atât de bine puse la punct încât pare extrem de simplu? Normal că nu, pentru că mai ai puțin până să ne devii partener.

2. Completezi un formular

Dacă ai mai lucrat cu agenții, acesta se numește brief. Este un formular special realizat de noi pe care îl vei primi pe email în scurt timp după achiziția online. Acesta ne va ajuta să gândim idei care să se potrivească în totalitate cu afacerea ta iar materialele să transmită mesajul corect.

3. Programăm videocall

Programăm un videocall de 30 de minute în care îți prezentăm ție și echipei tale cele 10 idei, scripturi și hook-uri pe care le-am construit special pentru afacerea ta. Îți dăm mai multe sfaturi de implementare și cum să fii eficient, crescând șansele de reușită în același timp!

4. Ne auzim luna viitoare!

Să rămâi constant pe TikTok este cel mai important. De aceea ar fi bine să reluăm tot acest proces măcar o dată pe lună.

Also, dacă nu vrei să mai continui, s-ar putea să-ți dăm un telefon, să vedem cum îți merge! :)

De ce TikTok și TikTok Ideas?

Știm cât de complicat este să găsești ideile perfecte pentru videoclipurile de TikTok. De cele mai multe ori, ăsta este motivul pentru care faci pasul înapoi iar afacerea ta ajunge să nu fie pe cea mai populară platformă de pe planetă.

De aceea am introdus pachetul TikTok Ideas - o comoară cu 10 idei de videoclipuri atent selecționate și construite de către echipa noastră de specialiști multi-premiați internațional. 10 script-uri, 10 hook-uri, 10 structuri de videoclipuri cu potențial viral.

💼 Crește-ți afacerea: TikTok nu înseamnă doar provocări cu dansuri amuzante; este una dintre cele mai puternice platforme de marketing de pe planetă. Pachetul nostru este construit special pentru a te ajuta să atingi o audiență cât mai mare și relevantă, profitând la maximum de această unealtă.

🤯 Uită de blocajele creative: Spune „Adios!” momentelor în care nu știi de unde să mai scoți idei de videoclipuri sau cum să transmiți mesajul dorit într-un mod creativ și pe înțelesul tuturor.

💯 Personalizat pentru tine și afacerea ta: Fiecare afacere este unică. De aceea scripturile și ideile de videoclipuri sunt în totalitate personalizate pentru afacerea ta.

🚀 Fii în fața concurenței: TikTok este o platformă ce se dezvoltă constant și rapid. Echipa noastră este în permanență conectată la noile tendințe iar ideile propuse te vor ajuta să rămâi cu un pas în fața concurenței.

Ești gata să intri în lumea TikTok-ului cu încrederea că primești îndrumări de la o echipă de specialiști multi-premiați la competiții internaționale?

Comandă acum pachetul tău „TikTok Ideas” și pune lucrurile în mișcare! 📈💥

Apăsând pe unul din butoanele „Cumpără pachet” de mai sus veți fi redirecționat către pagina de plată a pachetului ales. Finalizând plata, declarați că ați citit și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile pachetelor TikTok Ideas.

TikTok Ideas 10

995 RON + TVA

10 idei pentru TikTok-ul afacerii tale

10 scripturi video - copywriter premiat

10 hookuri gândite de un strateg senior

Un call pentru prezentare și îndrumare

Îți oferim ideile, tu le implementezi

Durată execuție: 7 zile lucrătoare

TikTok Ideas 16

1520 RON + TVA

16 idei pentru TikTok-ul afacerii tale

16 scripturi video - copywriter premiat

16 hookuri gândite de un strateg senior

Un call pentru prezentare și îndrumare

Îți oferim ideile, tu le implementezi

Durată execuție: 10 zile lucrătoare

TikTok Ideas 20

1900 RON + TVA

20 idei pentru TikTok-ul afacerii tale

20 scripturi video - copywriter premiat

20 hookuri gândite de un strateg senior

Un call pentru prezentare și îndrumare

Îți oferim ideile, tu le implementezi

Durată execuție: 15 zile lucrătoare

Pachete TikTok Ideas

Ai întrebări?

contact@broads.ro

”Este o plăcere să lucrez cu echipa broads digital. După experiențe cu agenții din întreaga lume, cu broads am colaborat cel mai facil, ne-am aliniat viziunea și valorile și astfel am construit un parteneriat benefic, de durată. ”

- Moez Addin Youssef, COO Gruppo San Donato East Europe