Termeni și Condiții

Termenii și Condițiile pentru serviciile și pachetele de „TikTok Ideas” (Idei pentru TikTok), prestate și oferite de către broads digital & more.

Achiziționarea unui pachet de Social Media Makeover din pagina https://broads.ro/tiktok-ideas se poate face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții. Accesul, utilizarea oricărei funcționalități și/sau achiziția efectuată pe pagina https://broads.ro/tiktok-ideas reprezintă acordul și asumarea dvs. de a respecta în integralitate Termenii și Condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu unul sau mai multe puncte din această pagină, NU CONTINUAȚI procesul de achiziție online.

Website-ul https://broads.ro respectiv pagina https://broads.ro/tiktok-ideas (denumit în continuare „Prestator” sau „broads digital & more”) este deținut și operat de KGI96 GROUP SRL, cu sediul social în Sat Plosca, Com. Plosca, Jud. Teleorman, Str. Stadion nr. 5, România, având Cod Unic de Înregistrare (CUI) RO42690437.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în ceea ce privește prestarea serviciilor de către broads digital & more în urma unei achiziții efectuate direct pe site (plata online cu cardul prin intermediul platformei de plată Stripe International).

Materialele și informațiile prezentate în paginile noastre au scop de prezentare și servesc drept studiu de caz și/sau prezentare a unui concept neimplementat. Din acest motiv, KGI96 GROUP SRL (broads digital & more) nu răspunde de rezultatele în urma implementării produsului final, în urma achiziției.

Termeni și condiții generale
 • broads digital & more nu este răspunzătoare în nicio măsură, pentru niciun prejudiciu, de orice natură ar fi acesta, legat de sau rezultat din aplicarea ideilor, scripturilor, resurselor, informațiilor sau oricăror altor date făcute disponibile prin orice cale: email, video-conferință, completarea brief-ului, telefonic, SMS, WhatsApp sau oricare altă cale de comunicare scrisă sau verbală.

 • broads digital & more oferă servicii de TikTok Ideas (Idei de videoclipuri pentru TikTok, Scripturi videoclipuri de până în 60 sec., Videocall de maximum 30 de minute cu îndrumări pentru implementare) prin intermediul a 3 (trei) pachete denumite astfel: TikTok Ideas 10 (995 RON + TVA), TikTok Ideas 16 (1520 RON + TVA) și TikTok Ideas 20 (1900 RON + TVA). Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând prețul și/sau conținutul pachetelor, cu obligația de a pune la dispoziția clientului pachetul achiziționat chiar dacă în urma achiziției, conținutul a fost modificat pentru următorii clienți. Conținutul pachetelor a fost actualizat ultima dată pe 07.11.2023 (1 modificare anterioară) și este următorul:

  1) TikTok Ideas 10 (995 RON + TVA): 10 idei de videoclipuri, 10 scripturi și hook-uri pentru ideile respective, 1 videocall de max. 30 minute pentru prezentare.

 • „10 idei de videoclipuri”: reprezintă un număr de zece titluri (total) care descriu ideea videoclipului.

 • „10 scripturi”: reprezintă un număr de zece texte (total) și/sau indicații care reproduse trebuie să constituie conținutul materialelor video. Lungimea fiecărui text în parte nu poate depăși simularea unui videoclip de 1 minut (max. 250 cuvinte). Scriptul poate fi realizat și sub formă de indicații pentru realizarea unui videoclip în cazul în care acesta nu ar necesita rostirea unui text.

 • „10 hookuri”: reprezintă un număr de zece elemente (total) ce pot fi folosite la începutul clipurilor video pentru a atrage atenția. Acestea pot fi verbale, scrise sau sugestii de gesturi/ținute și altele.

 • „1 videocall de max. 30 minute”: reprezintă o conferință video cu un reprezentant al agenției, în care vă vor fi prezentate rezultatele pachetului (livrabilele de mai sus) și scurte indicații de implementare.

  2) TikTok Ideas 16 (1520 RON + TVA): 16 idei de videoclipuri, 16 scripturi și hook-uri pentru ideile respective, 1 videocall de max. 30 minute pentru prezentare.

 • „16 idei de videoclipuri”: reprezintă un număr de șaisprezece titluri (total) care descriu ideea videoclipului.

 • „16 scripturi”: reprezintă un număr de șaisprezece texte (total) și/sau indicații care reproduse trebuie să constituie conținutul materialelor video. Lungimea fiecărui text în parte nu poate depăși simularea unui videoclip de 1 minut (max. 250 cuvinte). Scriptul poate fi realizat și sub formă de indicații pentru realizarea unui videoclip în cazul în care acesta nu ar necesita rostirea unui text.

 • „16 hookuri”: reprezintă un număr de șaisprezece elemente (total) ce pot fi folosite la începutul clipurilor video pentru a atrage atenția. Acestea pot fi verbale, scrise sau sugestii de gesturi/ținute și altele.

 • „1 videocall de max. 30 minute”: reprezintă o conferință video cu un reprezentant al agenției, în care vă vor fi prezentate rezultatele pachetului (livrabilele de mai sus) și scurte indicații de implementare.

  3) TikTok Ideas 20 (1900 RON + TVA): 20 idei de videoclipuri, 20 scripturi și hook-uri pentru ideile respective, 1 videocall de max. 30 minute pentru prezentare.

 • „20 idei de videoclipuri”: reprezintă un număr de douăzeci titluri (total) care descriu ideea videoclipului.

 • „20 scripturi”: reprezintă un număr de douăzeci texte (total) și/sau indicații care reproduse trebuie să constituie conținutul materialelor video. Lungimea fiecărui text în parte nu poate depăși simularea unui videoclip de 1 minut (max. 250 cuvinte). Scriptul poate fi realizat și sub formă de indicații pentru realizarea unui videoclip în cazul în care acesta nu ar necesita rostirea unui text.

 • „20 hookuri”: reprezintă un număr de douăzeci elemente (total) ce pot fi folosite la începutul clipurilor video pentru a atrage atenția. Acestea pot fi verbale, scrise sau sugestii de gesturi/ținute și altele.

 • „1 videocall de max. 30 minute”: reprezintă o conferință video cu un reprezentant al agenției, în care vă vor fi prezentate rezultatele pachetului (livrabilele de mai sus) și scurte indicații de implementare.

 • broads digital & more își rezervă dreptul de a șterge de pe website orice materiale care nu mai prezintă interes, care necesită o actualizare sau pe care Prestatorul le consideră neoportune, neimportante și/sau lipsite de actualitate.

 • din motive ce țin de reutilizarea ideilor, pachetele nu includ sesiuni de feedback și modificare. Acest lucru înseamnă că ne dăm tot interesul pentru a vă oferi din start cele mai potrivite idei pentru afacerea și obiectivul dumneavoastră, în numărul exact specificat în pachet. În cazul în care doriți ajustări sau modificări ale ideilor principale, puteți apela la un serviciu separat de Consultanță în Social Media, oferit de către unul dintre consultanții noștri. În ceea ce privește scripturile dezvoltate în baza ideilor, acestea pot suferi mici modificări în timpul apelului video (vezi pașii și procesul de derulare).

Comunicare și pași (proces de derulare)
 • toate informațiile referitoare la procesul de derulare fac referire după caz la: zile lucrătoare (luni-vineri cu excepția sărbătorilor legale sau zilelor libere de la stat), ore lucrătoare (09:00-18:00).

 • comunicarea oficială se face doar prin email sau mijloace specifice stadiului contractului, astfel:

  1) în urma achiziției direct de pe site, veți primi pe email-ul furnizat, un document sub formă de formular (brief) pe care trebuie să îl completați în max. 24h de la primire. Acesta va include întrebări referitoare la obiectivele afacerii Clientului, modul în care Clientul comunică în prezent în social media, promoțiile active ale Clientului și alte întrebări legate de afacerea Clientului. După ce ați completat formularul, acesta va ajunge la noi iar proiectul va începe.

  2) în momentul în care un Account Manager preia proiectul (max. 1 zi lucrătoare de la completarea formularului online), veți fi înștiințat prin email iar echipa va începe sesiunea internă de Research. Conform legii europene în vigoare, din acest moment vi se suspendă dreptul de retragere și restituire.

  3) vi se va comunica prin email un link de programare al apelului video. Apelul video va dura 30 de minute și poate avea loc începând cu a 7-a zi lucrătoare (inclusiv), în funcție de disponibilitatea ambelor părți dar nu mai târziu de a 14-a zi lucrătoare (n.r. zile lucrătoare din momentul în care ați primit email-ul de confirmare cum că un Account Manager a preluat proiectul). În timpul acestui apel video, vă vom prezenta ideile și scripturile și vă vom oferi informații referitoare la modul în care trebuie să desfășurați activitățile ulterioare pentru a eficientiza procesul de filmare.

  În cazul în care din motive ce țin de Client, apelul video nu poate avea loc între a 7-a și a 14-a zi lucrătoare, acesta nu va mai avea loc iar informațiile vor fi trimise prin email împreună cu îndrumările necesare, în a 15-a zi lucrătoare.

  4) din momentul în care v-au fost trimise prin email documentul ce conține ideile și scripturile aferente, proiectul se încheie, fiind prestat în totalitate.

Plata și Facturarea
 • prețurile afișate în pagina de prezentare a serviciilor de TikTok Ideas, la fiecare abonament în parte reprezintă prețul în RON, fără TVA. După accesarea paginii de plată va fi calculat automat TVA-ul pentru pachetul selectat.

 • prețurile unitare afișate pe site pot fi modificate de către Prestator, fără ca prețul afișat să reprezinte o ofertă unilaterală irevocabilă de a contracta.

 • plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități: online cu cardul bancar urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite prin intermediul platformei partenere „Stripe” ; sau prin Transfer Bancar, printr-o solicitare transmisă prin email la adresa contact@broads.ro, plata fiind considerată efectuată în momentul prezentării dovezii de plată prin email.

 • broads digital & more nu este răspunzătoare pentru procesarea în mod eronat a plății, erorile de înregistrare, inclusiv dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferit utilizând sistemul de plată cu cardul pe platforma „Stripe”.

 • factura fiscală pentru orice pachet comandat va fi trimisă automat pe adresa de email furnizată la momentul achiziției. Din cauza erorilor ce nu țin de broads digital & more, factura poate fi emisă cu întârziere de până la câteva ore de către sistem. În cazul în care au trecut 12 ore și nu ați obținut factura pe email, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0752 46 46 46, de Luni până Vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Dreptul de retragere
 • în cazul furnizării de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere:

 • ASTFEL având în vedere că produsele menționate anterior reprezintă conținut digital care nu se livrează pe un suport material, conform art. 16 lit m) al Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, precum și modificarea și completarea unor acte normative nu aveți dreptul de a solicita retragere din contractul încheiat cu broads digital & more și implicit returnarea produselor achiziționate în cazul solicitării produselor menționate anterior. Acest lucru se aplică în urma completării formularului de brief și primirii confirmării că un Account Manager a preluat proiectul dumneavoastră.

 • Plasarea unei comenzi pe site prin parcurgerea tuturor pașilor echivalează cu acordul dumneavoastră prealabil expres de începere a prestării și furnizarea produselor digitale și, totodată, confirmare că ați luat la cunoștință că vă pierdeți dreptul legal de retragere în cazul solicitării anticipate a serviciilor/produselor digitale, prevăzut de Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști.

Răspundere și Limitări

Nu suntem responsabili pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu serviciile prestate de către KGI96 GROUP SRL (broads digital & more), a produsului final realizat de client, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără a ne limita la incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor.

Reclamații

Pentru cereri, sugestii, întrebări și reclamații cu privire la serviciile sau website-ul broads digital & more, vă rugăm să ne trimiteți un email la contact@broads.ro. Reclamațiile vor fi soluționate într-un termen de max. 30 de zile lucrătoare.

Proprietate intelectuală

Conținutul site-ului, fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, materiale video, conținut text precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse în pagini sunt proprietatea exclusivă a broads digital & more.

 • drepturile de proprietate intelectuală în ceea ce privește materialele lucrate exclusiv pentru clientul care a ales unul dintre pachetele de TikTok Ideas sunt transferate în totalitate în momentul în care acesta primește documentul final pe email. După aceasta, toate drepturile aparțin persoanei sau firmei sub numele căreia s-a efectuat achiziția.

Legea aplicabilă

Contractul este guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între broads digital & more și client în legătură cu raporturile decurgând din prestarea serviciilor de către Prestator către client urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă iar în cazul în care eșuează, să fie supuse instanțelor competente.

Ultima actualizarea a Termenilor și Condițiilor: 07.11.2023, 17:31